Top

Maatregelen COVID update 15 december 2020

Update 15.12.2020

Sinds vandaag zijn alle Intercity Boutiques door de nieuwe maatregelen rondom COVID t/m 19 januari gesloten.
Maar we gaan door! Online of bij je thuis!
Onze mooie webshop zal een optimaal aanbod krijgen en komen de Intercity chauffeurs vanaf morgen je pakketje bij je thuis bezorgen!
Zo weet je zeker dat je bestelling geen vertraging oploopt door drukte bij de overige vervoerders. Hoe fijn is dat :)

We zitten niet stil en zijn alle mogelijke manieren aan het bedenken om je alsnog het advies te kunnen geven wat alle Intercity Boutiques medewerkers normaal gesproken met liefde iedere dag doen.
Hieronder vind je er alvast een paar;

*Maak een Personal Styling afspraak @home! We nemen telefonisch contact met je op, nemen je (virtueel) mee naar je favoriete boutique & komen bij je langs met de items die je graag wilt hebben (uiteraard volgens alle richtlijnen van het RIVM)

*We zijn er voor je! Neem contact op via de klantenservice, e-mail, whatsapp of messenger! We zullen er alles aan doen om al jouw vragen te beantwoorden.

*Digitaal Style Advies, Virtueel Shoppen of Facetimen. Alles kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of om een afspraak te maken. We brengen de bestelling bij je thuis en sturen pas een betaalverzoek zodra je het hebt ontvangen.

*Heb je zelf andere wensen? Let us know! We kunnen het vast voor je regelen!

We hopen natuurlijk dat deze maatregelen vanaf 20 januari komen te vervallen en dat we weer als vanouds voor je klaar kunnen staan.

Bedankt voor jullie begrip.

Liefs, Team Intercity Boutiques

Bereikbaar maandag t/m zaterdag van 09:00 - 17:30 uur

@ klantenservice@intercityonline.nl
Whatsapp: 06-24756719
T: 072-7600023