Top

Workshop & Personal Style Advice!


Heb je weinig tijd om dé juiste kleding te vinden of vind je het lastig om de juiste kledingkeuzes te maken? Heb je geen idee waar en hoe te beginnen? Wij maken er een feestje van! Meld je aan voor een exclusieve en gratis shop & styling workshop bij Intercity Boutiques! Je krijgt handige tips en leert hoe je miskopen kan voorkomen en alleen nog maar kleding draagt waar je blij van wordt!


 


 
 

Wil je liever persoonlijk & gratis advies en alle aandacht voor jezelf? Toe aan een nieuwe look of leer je graag combineren? De Intercity Style Advisor helemaal voor jezelf? Dat klinkt als een shopfeestje en dat is het ook! <span
style="text-align: center; font-size: 12px;">Maak een afspraak en ontvang 1 op 1 persoonlijk en duurzaam styleadvies incl. trendpresentatie en kom 2 uur lang shoppen! 

Een Intercity Boutique Style advisor die speciaal tijdens openingstijd van de Boutique voor jou gereserveerd is, staat voor je klaar, luistert naar jouw wensen en inspireert je met de nieuwste collectie! Je gaat gegarandeerd stralend naar huis. Deze shopping afspraak is geheel vrijblijvend en onder openingstijd van de Boutique. Max. 3 personen!