Naar boven

Kom shoppen op afspraak!

Kom gezellig shoppen op afspraak! Een moment voor jezelf of samen met je vriendin, zus of (schoon)moeder! Wij zijn er voor je & kunnen niet wachten om de nieuwe voorjaarscollectie aan je te laten zien. De shopping afspraak is geheel vrijblijvend. Je kunt kiezen tussen een afspraak voor 45 of 90 minuten. 
Een afspraak maken doe je gemakkelijk via de afsprakenplanner! Klik hieronder om direct een afspraak te maken.Kom je er niet uit? No worries 2.0, wij staan voor je klaar en helpen je graag! 
Telefonisch een afspraak maken kan ook! Bel 072-7600023 of stuur een Whatsapp bericht.

Natuurlijk kun je ook gewoon nog 24/7 online shoppen en kiezen voor  afhalen in de boutiques.
Je kunt je bestelling gratis afhalen of retourneren in één van de Intercity Boutiques tijdens de openingstijden van de boutiques. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.
Klik hier voor alle informatie over Click & Collect.

Digitaal Style Advies, Virtueel Shoppen of Facetimen. Alles kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of om een afspraak te maken. We brengen de bestelling bij je thuis en sturen pas een betaalverzoek zodra je het hebt ontvangen.

Wij zijn er voor je! Neem contact met ons op via e-mail, whatsapp of messenger! We zullen er alles aan doen om al jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Can't wait to see you! Liefs, Team Intercity Boutiques

Bereikbaar maandag t/m zaterdag van 09:00 - 17:30 uur
@ klantenservice@intercityonline.nl
Whatsapp: 06-24756719
T: 072-7600023