Naar boven

Intercity Boutiques

In 1987 werd damesmodezaak Intercity opgericht te Egmond aan Zee. Wat begon met één winkel, is momenteel uitgegroeid tot veertien Boutiques verspreid over Noord-Holland én een webshop. 

Intercity Boutiques staat voor vrouwelijk, warm en stoer. Zij is er voor de klant om haar te inspireren en haar een positief gevoel te geven. Want zij is een optimistische vrouw, die graag haar eigen karakter tot recht laat komen. De collectie van Intercity Boutiques is er voor iedere moment van de dag. Dit gevoel zie je terug in onze collecties van o.a. Vero Moda, Only, Vila, Geisha, Cup of Joe denim en Colourful Rebel. 

Dagelijks worden de Boutiques en online shop gevuld met de nieuwste mode items. Dit varieert van geklede tops tot stoere jeans en van comfortabele basics tot hippe accessoires.

De Intercity Boutiques Style Advisors staan iedere dag weer voor je klaar om je te inspireren en samen met jou een outfit samen te stellen die helemaal bij je past en waar je je prettig in voelt! Heb jij dat warme en positieve gevoel aan je aankoop over gehouden, dan is het voor ons geslaagd! Want wij geloven dat gelukkige klanten onze beste fans zijn! 

Wil je weten waar je een Intercity Boutique kunt vinden? Klik dan ‘hier’. De collectie kan per boutique verschillen, wil je zeker zijn van je artikelen? Bestel online en laat ze gratis bezorgen in je favoriete boutique.

Feeling good and enjoy life!

,
Intercity Boutiques