Naar boven

Intercity Boutiques

In 1987 werd damesmodezaak Intercity opgericht te Egmond aan Zee. Wat begon met één winkel, is momenteel uitgegroeid tot dertien Boutiques verspreid over Noord-Holland én een webshop.

Intercity Boutiques staat voor vrouwelijk, warm en stoer. Zij is er voor de klant om haar te inspireren en haar een positief gevoel te geven. Want zij is een optimistische vrouw die graag haar eigen karakter tot recht laat komen. De collecties van Intercity Boutiques is er voor iedere moment van de dag. Heeft u dat warme en positieve gevoel aan uw aankoop over gehouden, dan is het voor ons geslaagd!

Dit gevoel ziet u terug in onze collecties van o.a. Vero Moda ONLY, Vila en Ltb.

Dagelijks worden de Boutiques en online shop gevuld met de nieuwste mode items. Dit varieert van geklede tops tot stoere jeans en van comfortabele basics tot hippe accessoires.

We staan iedere dag weer voor u klaar om uw gewenste outfit voor u samen te stellen en u te inspireren met de nieuwste collecties!

Wilt u weten waar u een Intercity Boutique kunt vinden? Klik dan op onze ‘Store Locator’. Via onze webshop kunt u de gehele Intercity Boutiques collectie online shoppen. Vandaag besteld is binnen 1-3 werkdagen in huis en de verzending is boven de € 19,- slechts € 1,95.

Feeling good and enjoy life!

Intercity Boutiques