Naar boven

Verzendkosten en levering

Natuurlijk kun je niet wachten totdat je je bestelling ontvangt! Dat begrijpen wij als geen ander ;) Hieronder vertellen we je alles over de verschillende verzendmethodes en de levertijden.

Heb je gekozen voor afhalen in één van de Intercity Boutiques? Je ontvangt van ons een e-mail, zodra de bestelling voor je klaar ligt.  In de regel bedraagt de levertijd van een artikel 1-3 werkdagen*. Heb je gekozen voor duurzame bezorging in de boutique? Dan is de levertijd 2-5 werkdagen*

Bezorging via de post: je bestelling wordt thuis gebracht door PostNL
In de regel bedraagt de levertijd van een artikel 1-3 werkdagen*

*Wij versturen je bestelling mits voorradig (indien basic artikelen niet direct leverbaar zijn, worden deze bij onze leverancier voor je nabesteld)

Verzendkosten:
Afhalen in een Boutique is altijd gratis als je kiest voor duurzame bezorging. Kies je voor bezorging in de boutique met levertijd 1-3 werkdagen? Dan betaal je voor bestellingen boven de € 19,- slechts € 1,95 verzendkosten, voor bestellingen onder de € 19,- betaal je € 3,95 verzendkosten.

Bezorging via de Post:
Voor bestellingen boven de € 19,- betaal je slechts € 1,95 verzendkosten.
Voor bestellingen onder de € 19,- betaal je  € 3,95 verzendkosten

Waar is mijn bestelling?
Zodra je bestelling door ons is verzonden, ontvang je per e-mail het track&trace nummer. PostNL levert van maandag t/m zaterdag. Heb je gekozen voor afhalen in een Boutique? Dan ontvang je een e-mail van ons, zodra de bestelling voor je klaar ligt. Geen e-mail ontvangen? Vergeet niet je spam folder te checken.

Niet thuis bij aflevering
Ben je niet thuis? Bezorging via PostNL is met 2 bezorgpogingen. Je kunt het pakketje dan binnen de bewaartermijn, die maximaal drie weken duurt, ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor.

Bestel & pas je bestelling geheel vrijblijvend in één van de Intercity Boutiques! 
Kies je voor duurzame bezorging, dan betaal je voor het afhalen in een Intercity Boutique geen verzendkosten (ongeacht het totaalbedrag van je bestelling) en is geheel vrijblijvend. Voor bezorging in de boutique 1-3 werkdagen betaal je voor bestellingen boven de € 19,- slechts € 1,95 verzendkosten, voor bestellingen onder de € 19,- betaal je € 3,95 verzendkosten. Je ontvangt van ons een e-mail, zodra de bestelling voor je klaar ligt!
Geen e-mail ontvangen? Vergeet niet je spam folder te checken.
Heb je gekozen voor betalen in een Intercity Boutique? Je bestelling wordt na aflevering in de boutique 10 dagen voor je gereserveerd.

De verzendkosten en levertijden binnen de EU is verschillend per land
Klik hier om de levertijd per land te bekijken.