Naar boven

Verzendkosten en levering

Natuurlijk kun je niet wachten totdat je je bestelling ontvangt! Dat begrijpen wij als geen ander ;) Hieronder vertellen we je alles over de verschillende verzendmethodes en de levertijden.

Bestel & pas je bestelling geheel vrijblijvend in één van de Intercity Boutiques! 
Kies je voor bezorging in één van de boutiques, dan betaal je voor het verzenden en afhalen geen verzendkosten (ongeacht het totaalbedrag van je bestelling) en het is geheel vrijblijvend. Zijn je artikelen niet naar wens? Geen probleem, je kunt ze gewoon in de winkel achter laten bij onze collega's, kom je er niet helemaal uit, vraag onze stylistes om advies! We helpen je graag verder voor een passende outfit ;)!

Heb je gekozen voor afhalen in één van onze boutiques? 
Je bestelling ligt binnen 1-3 werkdagen voor je klaar. Je ontvangt van ons een e-mail, zodra de bestelling voor je klaarligt! Geen e-mail ontvangen? Vergeet niet je spam folder te checken. Je bestelling wordt na aflevering in de boutique 5 werkdagen voor je gereserveerd.

Heb je gekozen voor duurzaam afhalen in één van onze boutiques?
Je bestelling ligt binnen 2-5 werkdagen voor je klaar. Je ontvangt van ons een e-mail, zodra de bestelling voor je klaarligt! Geen e-mail ontvangen? Vergeet niet je spam folder te checken. Je bestelling wordt na aflevering in de boutique 5 werkdagen voor je gereserveerd.

Klik hier voor de openingstijden van jouw favoriete Intercity Boutique!

Heb je gekozen voor bezorging aan huis?
Wij leveren je bestelling via postNL. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen. Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, ontvang je via postNL een e-mail met een track and trace nummer, zodat je de bestelling kunt volgen totdat het wordt geleverd.
Voor bestellingen die per post verstuurd worden betaal je voor bestellingen t/m €100,- slechts € 3,95 verzendkosten, voor bestellingen boven de €100,- zijn de verzendkosten gratis.

Verzendkosten:
Kies je voor afhalen in één van onze boutiques, dan betaal je geen verzendkosten. 
Kies je voor bezorging aan huis betaal je voor bestellingen t/m €100,- slechts € 3,95 verzendkosten, voor bestellingen boven de €100,- zijn de verzendkosten gratis.
De verzendkosten binnen de EU zijn verschillend per land, klik hier om de verzendkosten per land te bekijken.

Waar is mijn bestelling?
Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, ontvang je via postNL een e-mail met een track and trace nummer, zodat je de bestelling kunt volgen tot het wordt geleverd. PostNL levert van maandag t/m zaterdag. Heb je gekozen voor (duurzaam) afhalen in één van onze boutiques? Dan ontvang je een e-mail van ons, zodra de bestelling voor je klaarligt. Geen e-mail ontvangen? Vergeet niet je spam folder te checken.

Heb je verder nog vragen over de levering van je bestelling? Neem gerust contact met ons op via Whatsapp, email of bel ons, wij helpen je graag verder!
Email: klantenservice@intercityonline.nl
Telefoon: +31(0) 72 7600023 of whatsapp +31(0) 6 24756719 (maandag t/m vrijdag, 9:00 tot 17:30 uur)