Naar boven

Workshop & Persoonlijk Styleadvies

Heb je weinig tijd om dé juiste kleding te vinden of vind je het lastig om de juiste kledingkeuzes te maken?
En wil je een duurzame garderobe, maar heb je geen idee waar en hoe te beginnen? Meld je aan voor een exclusieve en gratis workshopavond 'verduurzaam je kledingkast' bij Intercity Boutiques! Je krijgt handige tips en leert hoe je miskopen kan voorkomen en alleen nog maar kleding draagt waar je blij van wordt! 
Meerdere groepen kunnen samengevoegd worden. De workshops zijn uiteraard volledig aangepast
volgens de richtlijnen van het RIVM en gaan door onder voorbehoud van aangepaste maatregelingen van de regering omtrent Covid-19.


Wil je liever persoonlijk & gratis advies en alle aandacht voor jezelf? Toe aan een nieuwe look of leer je graag combineren? De Intercity Style Advisor helemaal voor jezelf? Dat klinkt als een shopfeestje en dat is het ook! Maak een afspraak en ontvang 1 op 1 persoonlijk en duurzaam styleadvies incl. trendpresentatie en kom 2 uur lang shoppen! 

Een Intercity Boutique Style advisor die speciaal tijdens openingstijd van de Boutique voor jou gereserveerd is, staat voor je klaar, luistert naar jouw wensen en inspireert je met de nieuwste voorjaarscollectie! Je gaat gegarandeerd stralend naar huis. Deze shopping afspraak is geheel vrijblijvend en onder openingstijd van de Boutique. Max. 3 personen!